Wij geloven dat alles mogelijk is

Wat bij mensen onmogelijk is, is mogelijk bij God. Geloof in God verzet bergen. Geloof is een overwinnende kracht en het pleziert God als we Hem geloven op Zijn Woord en elke belofte in bezit nemen. Wat de omstandigheden ook zijn; we kiezen voor een levensstijl van geloof.


Wij zijn een familie

Geloof doen we samen. We zijn verschillend maar respecteren elkaar. Waar de één zwak is, is de ander sterk. We zijn er voor elkaar. We zijn verbonden want er zit kracht in eenheid. We zijn kerk in het groot en kerk in het klein.


Wij zetten ons in voor God en mensen

Jezus is ons grootste voorbeeld van dienstbaarheid en wij volgen in Zijn voetstappen. Door God en mensen te dienen groeit Gods werk, de kerk en wijzelf als mens. Ons inzetten voor anderen is de manier om te wandelen in de unieke bestemming die God voor ieder mens bepaald heeft.


Iedereen heeft een bediening

God heeft een hoopvolle toekomst en een geweldig plan met ieder mens. Hij heeft aan ieder persoon gaven gegeven die we mogen ontdekken, ontwikkelen en inzetten om een zegen te zijn voor de mensen om ons heen; in de kerk en de maatschappij. We zijn geen toeschouwers, maar deelnemers van Gods grote werk en strekken ons voortdurend uit naar groei; persoonlijk en als kerk.


Wij zijn vrijgevig

Gods liefde naar ons is zichtbaar door Zijn grote vrijgevigheid; Hij gaf zelfs Zijn eigen Zoon. Omdat Zijn liefde in onze harten is uitgestort voelen we de passie om vrijgevig te zijn met onze inzet, tijd, talenten en middelen.