Leiderschap

Het leiderschapsteam bestaat uit drie echtparen die de geestelijke zorg dragen voor de gemeente en tweewekelijks bij elkaar komen voor gebed en overleg.

Pastors

Bernard en Mirjam Oudhoff zijn de leidende pastors van de gemeente. Met meer dan 18 jaar ervaring in de functie van pastor predikt en onderwijst Bernard met grote vrijmoedigheid een Bijbelse boodschap van redding, verlossing, genezing, herstel en overwinning. Daarnaast spreekt Bernard in andere gemeenten en onderwijst hij ook op Bijbelscholen en bij jeugdgroepen. Bernard en Mirjam hebben 4 zoons en een dochter.

Leiderschapsteam

Het leiderschapsteam bestaat uit drie echtparen die de geestelijke zorg dragen voor de gemeente en tweewekelijks bij elkaar komen voor gebed en overleg. Ook dragen zij verantwoordelijkheid voor verschillende pijlers en de richting en cultuur van de gemeente. 

  • Bernard en Mirjam Oudhoff - Algemeen leiderschap/ voorganger & Media en Communicatie, Lifegroups, Serve, Kids &Teens, Events

  • Wilbur en Nina van der Bas - Grow, Prayer, Care & Coaching

  • Peter en Emmy Oudhoff - Worship & Outreach                            

Financieel bestuur

Het financieel bestuur draagt zorg voor de financiële zaken binnen de gemeente en bestaat uit Nadine van Rooij, Edwin van der Vlist, Erik Zeijpveld en Bernard Oudhoff. 

Korte geschiedenis

Op 15 september 1996 startte Jubilee in Oosterhout onder leiding van Hans en Herma Oudhoff, de ouders van Bernard Oudhoff. In januari 2009 werden Bernard en zijn eerste vrouw Esther de voorgangers. Zij waren daarvoor ruim 6 jaar lang voorgangers van de Jubilee gemeente in Drachten. Begin 2012 moesten Bernard en hun 3 kinderen afscheid nemen van Esther die overleed ten gevolge van een ernstige ziekte. In september 2013 hertrouwde Bernard met Mirjam en werd het gezin weer compleet. Sinds 2009 heeft de gemeente een gezonde stabiele groei doorgemaakt van 60 leden tot nu meer dan driehonderd bezoekers op de zondagmorgen.