Kerk in Geertruidenberg

Leuk dat we ons op deze manier even aan je voor kunnen stellen.

Even voorstellen...

Wij zijn een evangelische kerk in het prachtige centrum van Geertruidenberg en wij staan voor een boodschap van hoop, kracht en liefde door wat Jezus Christus voor ons gedaan heeft. We ervaren in elke samenkomst hoe God zich uitstrekt naar mensen om te herstellen, te genezen en hoop te vinden. Jubilee is een 'regiokerk' en een 'thuis' voor veel verschillende mensen met allerlei achtergronden en leeftijden. Wil je meer weten over Jubilee? Meld je dan aan voor de Meet & Greet. Dit is een informele bijeenkomst waar je o.a. kennismaakt met (een deel van) het leiderschapsteam en onze geschiedenis.

Korte geschiedenis

Op 15 september 1996 startte Jubilee in Oosterhout onder leiding van Hans en Herma Oudhoff, de ouders van Bernard Oudhoff. In januari 2009 werden Bernard en zijn eerste vrouw Esther de voorgangers. Zij waren daarvoor ruim 6 jaar lang voorgangers van de Jubilee gemeente in Drachten. Begin 2012 moesten Bernard en hun 3 kinderen afscheid nemen van Esther die overleed ten gevolge van een ernstige ziekte. In september 2013 hertrouwde Bernard met Mirjam en werd het gezin weer compleet. Begin 2021 is Jubilee verhuisd van Oosterhout naar het centrum van Geertruidenberg. Sinds 2009 heeft de gemeente een gezonde stabiele groei doorgemaakt van 60 leden tot ondertussen meer dan 500 mensen die deel zijn van de gemeente. Sinds januari 2022 is Jubilee Den Bosch gestart en de komende jaren strekken we ons ernaar uit om 7 gemeenten te pionieren in Noord-Brabant en de Ablasserwaard.

Vragen of ideeën?

Heb je een vraag of heb je een idee hoe wij iets kunnen betekenen voor Geertruidenberg? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Is er meer?

Houdt de vraag ‘Is er meer?’ je wel eens bezig en zou je dit op een laagdrempelige manier (online) willen onderzoeken? Misschien is de Alpha cursus dan iets voor jou. Klik hier voor meer informatie.