Kerk in Geertruidenberg

Leuk dat we ons op deze manier even aan je voor kunnen stellen.

Even voorstellen...

Wij zijn een evangelische kerk in Geertruidenberg die staat voor een boodschap van hoop en liefde. Waar God zich uitstrekt naar mensen om te herstellen, te genezen en hoop te vinden. Jubilee is een regio gemeente voor veel verschillende mensen met allerlei achtergronden en leeftijden. Wil je meer weten over Jubilee? Meld je dan aan voor de Meet & Greet. Dit is een informele bijeenkomst waar je o.a. kennismaakt met (een deel van) het leiderschapsteam en onze geschiedenis.

Korte geschiedenis

Op 15 september 1996 startte Jubilee in Oosterhout onder leiding van Hans en Herma Oudhoff, de ouders van Bernard Oudhoff. In januari 2009 werden Bernard en zijn eerste vrouw Esther de voorgangers. Zij waren daarvoor ruim 6 jaar lang voorgangers van de Jubilee gemeente in Drachten. Begin 2012 moesten Bernard en hun 3 kinderen afscheid nemen van Esther die overleed ten gevolge van een ernstige ziekte. In september 2013 hertrouwde Bernard met Mirjam en werd het gezin weer compleet. Begin 2021 is Jubilee verhuisd van Oosterhout naar het centrum van Geertruidenberg. Sinds 2009 heeft de gemeente een gezonde stabiele groei doorgemaakt van 60 leden tot nu meer dan driehonderd bezoekers op de zondagmorgen.

Vragen of ideeën?

Heb je een vraag of heb je een idee hoe wij iets kunnen betekenen voor Geertruidenberg? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Is er meer?

Houdt de vraag ‘Is er meer?’ je wel eens bezig en zou je dit op een laagdrempelige manier (online) willen onderzoeken? Misschien is de Alpha cursus dan iets voor jou. Klik hier voor meer informatie.