Kerk in Den Bosch

Leuk dat we op deze manier Jubilee Den Bosch kunnen introduceren.

Even voorstellen...

Welkom bij Jubilee Den Bosch! Een jonge, vurige gemeente met een enorm hart voor Den Bosch. We staan voor een boodschap van hoop, liefde en kracht en zien keer op keer dat mensen genezen, herstellen en nieuwe hoop vinden in Jezus. De gemeente wordt geleid door een team van regioleiders, bestaande uit drie echtparen: Niki en Jolien van Roosmalen, Corné en Mirjam Nikkels en Adriaan en Roxanne Harthoorn. Daarnaast valt de gemeente onder het centrale leiderschapsteam van de moedergemeente Jubilee, bestaande uit 4 oudstenkoppels. 
We hopen je gauw persoonlijk te ontmoeten, de deur staat open!
 

Korte geschiedenis

Sinds 2020 ontstond er vanuit de moedergemeente Jubilee in Geertruidenberg een enthousiaste Lifegroup in Den Bosch. Vanwege de maatregelen waar we de afgelopen jaren mee te maken hebben gehad, kwam deze groep ook wekelijks op zondag samen en volgen de samenkomsten via Livestream. In deze tijd zagen we een beweging waarbij steeds meer mensen toegevoegd werden en zich thuis voelden in Den Bosch. Na een jaar van voorbereidingen is Jubilee Den Bosch per 1 januari 2022 officieel gestart als gemeente op een nieuwe locatie, vlakbij het centrum van Den Bosch. We zijn vol verwachting van de dingen die God gaat doen. We geloven dat we als gemeente hier God sterke hand zijn voor mensen in nood en van die beweging kun jij ook deel zijn!

Regioleiders


Niki & Jolien van Roosmalen


Corné & Mirjam Nikkels

Adriaan & Roxanne Harthoorn

Vragen of ideeën?

Heb je een vraag of heb je een idee hoe wij iets kunnen betekenen voor Den Bosch? Of wil je meer weten over Jubilee Den Bosch? Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Is er meer?

Houdt de vraag ‘Is er meer?’ je wel eens bezig en zou je dit op een laagdrempelige manier willen onderzoeken? Misschien is de Alpha cursus dan iets voor jou. Op woensdagavond 26 januari start er een Alpha Cursus bij Jubilee Den Bosch. Deze eerste avond is een 'open avond' met al thema 'Is er meer?' Kom vrijblijvend en klik hier voor meer informatie.

Samenkomst

Elke zondag om 10:00 uur is er een samenkomst bij Jubilee Den Bosch, op de Tesselschadestraat 20 in Den Bosch.

Kom & wees welkom!