Kerk in Breda

Leuk dat we op deze manier Breda kunnen introduceren.

EVEN VOORSTELLEN...

Welkom bij Jubilee Breda! Een jonge, vurige gemeente met een enorm hart voor Breda. We staan voor een boodschap van hoop, liefde en kracht en zien keer op keer dat mensen genezen, herstellen en nieuwe hoop vinden in Jezus. De gemeente wordt geleid door een team van regioleiders, bestaande uit twee echtparen: Alex en Wendy van der Linden en Corné en Anita Serné. Daarnaast valt de gemeente onder het centrale leiderschapsteam van de moedergemeente Jubilee, bestaande uit 4 oudstenkoppels. 
We hopen je gauw persoonlijk te ontmoeten, de koffie en thee staan klaar!
 

KORTE GESCHIEDENIS

In 2018  startte er een Lifegroup in Breda vanuit de moedergemeente Jubilee. Vele enthousiaste mensen kwamen doordeweeks regelmatig samen. Dit ontwikkelde zich tot een prachtige groep die het leven met elkaar deelt, omziet naar elkaar, God centraal stelt en bijbelse principes in praktijk brengt. Begin 2020 ontstond er vanuit deze Lifegroup een regiosamenkomst. Vanwege de maatregelen waar we de afgelopen jaren mee te maken hebben gehad, kwamen we wekelijks op zondag samen om de dienst via Livestream te volgen. Sinds die tijd zien we een beweging waarbij steeds meer mensen toegevoegd worden en zich thuis voelen in Breda. 
Na een jaar van voorbereidingen is Jubilee Breda per 16 oktober 2022 officieel van start gegaan als derde Jubilee gemeente op een nieuwe locatie in de wijk Haagse Beemden. We zijn vol verwachting van de dingen die God gaat doen in Breda. We geloven dat we Gods liefde mogen uitdragen en dat dit een plek zal zijn waar we bovennatuurlijke wonderen van genezing, bevrijding en herstel zullen zien. Een gemeente waar we omzien naar elkaar, een hart hebben voor de maatschappij en ernaar uitkijken om jou te ontmoeten! 
 

REGIOLEIDERS
 

Alex & Wendy van der Linden

Alex & Wendy van der Linden


Corné & Anita Serné

Corné & Anita Serné

VRAGEN OF IDEEËN?

Heb je een vraag of heb je een idee hoe wij iets kunnen betekenen voor Breda? Of wil je meer weten over Jubilee Breda? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

SAMENKOMST

Elke zondag om 10:00 uur is er een samenkomst bij Jubilee Breda, in het pand Voorerf 7 (wijk Haagse Beemden) in Breda.

Kom & wees welkom!