Youth

Jubilee Youth is voor iedereen van 12 tot 25 jaar. Wij zijn een jonge, nieuwe generatie vol van energie & leven. Wij geloven dat wij een verschil kunnen maken in onze omgeving. Impact daar waar jij bent!

Wat doet Jubilee Youth?

Youth Groups
Jubilee Youth is dé plek waar je leeftijdsgenoten leert kennen, jij je relatie met God kunt verdiepen, je talenten ontwikkelt en gewoon kunt delen over wat er speelt in jouw leven. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een hoop lol & gezelligheid! Ben jij tussen de 12-16 jaar, dan zien we je graag op één van onze jeugdavonden op zaterdag. En om de week op zondagmiddag komt de Youth 17+ samen. Klik hier voor de actuele data. 

Youth Events
Een aantal keer per jaar komen we als Youth van alle locaties bij elkaar voor een tof event. Bijvoorbeeld voor een Youth Event op vrijdagavond, dit is een avond vol worship, inspiratie, fun en genoeg ruimte om te chillen. Ons jaarlijkse YOUTHCAMP is een absolute highlight. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Volg ons op Instagram en/of neem contact met ons op via youth@jubilee.nl of kijk even hier in de agenda. Het eerst volgende Youth Event is op vrijdag 16 september. Ook alvast voor op de agenda: vrijdag 28 oktober en 9 december.

Maak kennis met onze Youth Leiders
Heb jij bijvoorbeeld vragen over het geloof of wil je graag dat er iemand naar je luistert? Wij zijn er voor jou! Jubilee Youth heeft een aantal enthousiaste Youth Leiders, die je willen helpen & voor jou klaarstaan! Je kunt met ons in contact komen door een mail te sturen naar youth@jubilee.nl