Kingdom Business

“I must be at My Fathers business” (Lukas 2:49)

Kingdom Business is voor ondernemers binnen Jubilee met een visie om je onderneming te bouwen op de principes van Gods Koninkrijk. Ondernemerschap is iets wat door God gegeven is. Wij geloven dat God ondernemers ideeën en concepten geeft om zeer succesvol te kunnen zijn en onder andere de gemeente sterk te bouwen door visie, ondernemerschap, financieel leiderschap en outreach naar andere ondernemers. 

Wat doet Kingdom Business?

Wij komen bij elkaar om geïnspireerd te worden en elkaar aan te moedigen onze ondernemingen te bouwen op de principes van Gods Koninkrijk en te kunnen floreren. Wij maken daarbij gebruik van zowel interne als externe sprekers. 

Voor wie is Kingdom Business?

De Kingdom Business avonden zijn voor iedere (startende) ondernemer, ZZP’er, manager, directeur en/ of business professional binnen maar ook buiten Jubilee. Wil je deelnemen, neem dan gerust contact met ons op. Of als jij een introducé mee wilt nemen, doe dat zeker!

Ondernemerslunch

Op vrijdag 17 februari ben je samen met je (zakelijke) partner, van harte uitgenodigd voor de ondernemerslunch in het thema 'De kracht van het Koninkrijk in je business'. We hebben Arjan Hulsbergen en Willem Clements uitgenodigd om hierover te spreken. Tevens is er ruimte voor profetische bediening. Inloop om 11:30 uur, het begint om 12:00 en duurt tot 14:00 uur. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot en met 12 februari via deze link> aanmelden ondernemerslunch (klik hier)

Contact

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van Kingdom Business, geef dan je naam en e-mailadres aan ons door. Ook voor overige vragen of opmerkingen over Kingdom Business kun je met ons contact opnemen via: kingdombusiness@jubilee.nl