Bidden & vasten

Binnen Jubilee heeft prayer, oftewel gebed, een centrale plaats. Het is de motor van de gemeente. In alles wat we doen zoeken we eerst Hem. Gebed is zó krachtig, dat het daadwerkelijk iets in beweging kan zetten en veranderen.

Prayer
We vinden het belangrijk om er voor jou te zijn als je gebed nodig hebt voor jouw persoonlijke omstandigheden. Het is ook mogelijk dat je gebed vraagt voor een ander - voorbede. Er staat altijd een gebedsteam klaar voor jou. 

Laat ons het gebedsverzoek weten via:

  • De gebedskaart op de hoofdpagina van deze website, of klik hier
  • Een mail naar prayer@jubilee.nl
  • Mijn Jubilee app - gebed 
  • Gebedslijn 085 - 8007777 , alleen op woensdagavond van 20:00 - 20:45 uur

Het is uiteraard ook mogelijk dat wij persoonlijk met je bidden. De mogelijkheden hiervoor zijn:

  • Na alle zondagse (regio) samenkomsten
  • Bij de lifegroups

Daarnaast zijn er ook speciale gebedssamenkomsten.

  • Vóór elke zondagsdienst nemen we tijd voor gebed en doen we voorbede.
  • Verder hebben we diverse kleine gebedsgroepen die doordeweeks bij elkaar komen. 

Wil jij ook graag deel worden van een gebedsgroep, wil je er eventueel één starten of heb je andere vragen omtrent gebed, laat het ons dan weten via prayer@jubilee.nl. 

Vasten
Een aantal keer per jaar zetten we tijd apart om met elkaar, als gemeente, te bidden & vasten. We willen gericht zijn op God en minder gericht zijn op onze eigen gedachten en behoeften. 
We worden veranderd, vernieuwd en verfrist en ons denken komt op één lijn met die van onze Hemelse Vader. Zo kunnen wij Hem vertegenwoordigen in deze wereld. 

Elk jaar, in de maand januari, hebben we een periode van bidden & vasten. Dit is namelijk de beste start van het jaar! In 2022 zal dit van 11 t/m 13 januari. Ook in september hebben we een periode van bidden & vasten namelijk van 23 t/m 25 september. Op vrijdag 23 september en zaterdag 24 september houden we ook een gebedsavond. 
De overige momenten in het jaar zijn nog nader te bepalen. 
Houdt hiervoor onze website, facebookpagina of nieuwsflits in de gaten.