Marriage Course

Het huwelijk is net een auto. Pleeg je geen onderhoud, dan komt hij een keer met panne langs de kant van de weg te staan. Wanneer hadden jullie voor het laatst een goed gesprek? Wat zou je graag willen verbeteren in je relatie? 

Maak tijd voor elkaar met deze inspirerende cursus waarin je praktische en opbouwende informatie over onderwerpen zoals communicatie, conflicten oplossen en goede seks. Aan de hand van dit inzicht ga je door middel van opdrachten samen met je partner aan de slag en doe je weer inspiratie op voor een gezegende toekomst. 

De Marriage Course wordt al jaren door heel het land gegeven. Het doel van deze cursus is om stellen praktische tools te geven voor verdere ontwikkeling van hun relatie. In zeven bijeenkomsten komen de volgende thema's ter sprake:

1. Sterke fundamenten leggen
2. De kunst van communicatie
3. Conflicten oplossen
4. De kracht van vergeving
5. De impact van familie -verleden en heden
6. Goede seks
7. Liefde in actie
 
Hebben jullie goede voornemens voor je huwelijk of relatie? Ontdek dan tijdens deze cursus nog meer van elkaar, jezelf en de kracht van jullie relatie. "Het was een cadeau voor ons huwelijk!", vertelt een eerdere deelnemer. 

Heb je interesse in de volgende Marriage course? Geef je dan vast op via deze link.