Alpha

Op Alpha kun je alles zeggen wat je denkt. Of je nou honderden vragen hebt of dat je gewoon je verhaal een keer wilt vertellen. Het mag allemaal.

Wat is Alpha?
In ongeveer 13 weken ga je samen met anderen het gesprek aan over het christelijk geloof. Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen. De eerste avond staat in het thema ‘Is er meer?’. Dit is een open avond om te ontdekken of de Alpha iets voor jou is. Daarna geef je aan of je de hele cursus wil volgen.

Zin om aan te schuiven?
Je bent van harte welkom op Alpha in Geertuidenberg, Den Bosch of Breda. 

De Alpha in Geertruidenberg en Breda zijn pas gestart. Zodra er bekent is wanneer er een nieuwe Alpa start zullen we dit tijdig communiceren. 
 

 

Heb je nog vragen over de Alpha Cursus?  Mail dan naar alpha@jubilee.nl 

 

"Vooral het samenzijn met al die mensen, van verschillende leeftijden, verschillende opvattingen en verschillende achtergronden maakte de cursus voor mij zo bijzonder aangenaam. Er was altijd ruimte voor vragen en we bespraken de meest uiteenlopende zaken met elkaar: Wie is nou eigenlijk Jezus? Waarom bidden? De Heilige Geest, de Bijbel, enz. Mijn interesse in het Woord werd steeds groter. Ik keek er steeds meer naar uit om weer naar te cursus te mogen gaan."
Joop Henskens, oud-deelnemer Alpha