Alpha Cursus

Op Alpha kun je alles zeggen wat je denkt. Of je nou honderden vragen hebt of dat je gewoon je verhaal een keer wilt vertellen. Het mag allemaal.

Wat is Alpha?
In ongeveer tien (online) bijeenkomsten ga je samen met anderen het gesprek aan. Elke Alpha-bijeenkomst start met een gezellig moment samen, waar je alle tijd hebt om elkaar te leren kennen. Daarna kijk je een korte video over een onderwerp, zoals: ‘Is er meer?’ en ‘Hoe kun je geloven?’. Dan start de kleine groep: de plek waar je tien weken lang, met dezelfde mensen, alles mag zeggen en vragen. En waar er naar je geluisterd wordt.

Deelnemen of een vraag?
Op vrijdagavond 8 oktober start er een fysieke Alpha cursus in Oosterhout. Wil je hiervan op de hoogte worden gehouden of je hiervoor aanmelden? Mail dan naar alpha@jubilee.nl. 

"Vooral het samenzijn met al die mensen, van verschillende leeftijden, verschillende opvattingen en verschillende achtergronden maakte de cursus voor mij zo bijzonder aangenaam. Er was altijd ruimte voor vragen en we bespraken de meest uiteenlopende zaken met elkaar: Wie is nou eigenlijk Jezus? Waarom bidden? De Heilige Geest, de Bijbel, enz. Mijn interesse in het Woord werd steeds groter. Ik keek er steeds meer naar uit om weer naar te cursus te mogen gaan."
Joop Henskens, oud-deelnemer Alpha cursus