Alpha Cursus

Wil je ook het avontuur aangaan om te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt? Doe dan ook mee aan een Alpha-cursus bij jou in de buurt. 

Nieuwe Alpha-cursus in Oosterhout
Op dinsdag 15 september aanstaande is het weer zover! Er gaat dan een nieuwe Alpha-cursus van start op de Jan van Scorelstraat 65 in Oosterhout.
Elke cursusavond begint met een gezamenlijke maaltijd om 18.30 uur en eindigt om 22.00 uur.  De laatste cursusavond zal medio december zijn. 
Wil je zelf meedoen of wil je iemand opgeven? Stuur dan een mail naar alpha@jubilee.nl. Voor de aanmelding ontvangen we graag je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Er is een beperkt aantal plaatsen, aanmelden is dus van belang.

Hoe ziet een Alpha-avond eruit?
We starten eerst gezellig met een gezamenlijke maaltijd. Vervolgens vertellen we meer over het thema van de avond. Na de introductie kijken we met elkaar naar een Alpha-video waarin het thema op heel begrijpelijke wijze wordt uitgelegd. Ook is er ruimte voor al je vragen en voor fellowship en gezelligheid!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting.
In Nederland gingen al zo'n 250.000 mensen je voor. Ben je jong of oud, gelovig of niet-gelovig; je bent van harte welkom!

Meer informatie vind je op alpha-cursus.nl.

"Vooral het samenzijn met al die mensen, van verschillende leeftijden, verschillende opvattingen en verschillende achtergronden maakte de cursus voor mij zo bijzonder aangenaam. Er was altijd ruimte voor vragen en we bespraken de meest uiteenlopende zaken met elkaar: Wie is nou eigenlijk Jezus? Waarom bidden? De Heilige Geest, de Bijbel, enz. Mijn interesse in het Woord werd steeds groter. Ik keek er steeds meer naar uit om weer naar te cursus te mogen gaan."
Joop Henskens, oud-deelnemer Alpha cursus