Lifegroups

Samen groeien

We leven allemaal het leven, gevuld met hoogtepunten, dieptepunten, onoverwinnelijke momenten of periodes waar je je doorheen moet worstelen. Waar je leven zich op dit moment ook begeeft, we hebben elkaar altijd nodig! Wij mensen zijn aan elkaar gegeven tot sterkte, om in goede relatie met elkaar, een leven en samenleving neer te zetten die hemels is.

Een Lifegroup is een prima plek om mensen in contact te brengen met elkaar en met God. Om elkaar op te bouwen, voor elkaar te bidden of soms gewoon een luisterend oor te zijn. Samen met elkaar Gods wil voor jouw leven te ontdekken. 

In onze Lifegroups hebben we een cultuur van liefde, respect, vrijheid, eerlijkheid en leergierigheid. Je mag zijn wie je bent, zodat je kunt groeien in wie je wilt zijn!
Het leggen van relaties met God en met elkaar staat centraal. 

Om in contact te komen met de lifegroupleiders of om vragen te stellen over een specifieke lifegroup kun je op onderstaande foto's klikken. Er komt dan een contactformulier tevoorschijn. Voor overige informatie kun je mailen naar lifegroups@jubilee.nl


Lifegroup Tilburg / Dongen - Lifegroupleiders Gert-Jan en Margreet Ploegman

 

Lifegroup Oosterhout - Lifegroupleiders Ron en Anna Bezemer

 

Lifegroup Breda - Lifegroupleiders Alex en Wendy van der Linden

 

Lifegroup Den Bosch - Lifegroupleiders Niki en Jolien van Roosmalen

 

Lifegroup Gorinchem - Lifegroupleider Nadine van Rooij

 

Lifegroup Altena - Lifegroupleiders Daniël en Tamara Struik