Lifegroups

Samen groeien

Jij bent kostbaar! Je mag weten dat je geliefd bent, dat we blij zijn met jou en dat we graag met je willen optrekken. Het is ons hart dat jij tot groei en bloei komt & mag ontdekken wat jouw bestemming is. Een nauw betrokken omgeving met een liefdevolle cultuur is hierbij van essentieel belang. Daarom hebben we Lifegroups en hier zijn we heel enthousiast over.

Als deel van Jubilee word je automatisch deel van een Lifegroup. We kijken hierbij naar de regio waarin je woont. Met elkaar geven jullie vorm aan het omzien naar elkaar. Je hebt oog voor elkaar en wilt graag dat het met iedereen binnen de groep goed gaat. Een Lifegroup is als het ware wie wij zijn - kerk in het klein - en hoe we met elkaar omgaan. Relatie met God en onderling zullen ervoor zorgen dat je zal groeien en echt tot leven komt!

Doordat wij een grote regiokerk zijn, heeft iedere lokale groep eigen Lifegroupleiders. Zij zijn jouw eerste aanspreekpunt. Er is dus altijd iemand in jouw omgeving bij wie je terecht kunt. Heb je behoefte aan een goed gesprek, raad/advies, praktische hulp etc., loop hier niet langer mee rond en neem hiervoor contact op met je Lifegroupleider(s).

Minimaal 1x per maand organiseren we Lifegroup avonden en komen we fysiek bij elkaar. Hier komen boeiende onderwerpen aan bod. Daarnaast is dit een ideale mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen, relaties op te bouwen, voor elkaar te bidden, te zingen, te huilen, maar ook om heerlijk te lachen met elkaar! We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten, jij ook?

Om in contact te komen met je lokale Lifegroupleider(s) kun je op onderstaande foto's klikken. Er komt dan een contactformulier tevoorschijn. Voor overige informatie kun je mailen naar lifegroups@jubilee.nl


Lifegroup Tilburg / Dongen - Lifegroupleiders Gert-Jan en Margreet Ploegman

 

Lifegroup Oosterhout - Lifegroupleiders Ron en Anna Bezemer
 

Lifegroup Breda, Kroeteneiland - Lifegroupleiders Alex en Wendy van der Linden

Lifegroup Breda, Dorsvlegel - Lifegroupleiders Corné en Anita Serné

Lifegroup Den Bosch - Lifegroupleiders Corné en Mirjam Nikkels
 

Lifegroup Gorinchem - Lifegroupleider Nadine van Rooij

Lifegroup Gorinchem - Lifegroupleiders Pieter en Esther den Dekker
 

Lifegroup Altena - Lifegroupleiders Daniël en Tamara Struik

Lifegroup Drechtstreden - Lifegroupleiders Bart en Esther Kik