Contact

Op dit moment bieden we ONLINE diensten via de livestream, Facebook en ons Youtube kanaal en live samenkomsten in Geertruidenberg, Breda en Den Bosch. 

Iedere zondag 10:00 – 11:30 uur

Venestraat 16
4931 BP Geertruidenberg

Parkeergelegenheid

Fiets parkeren
Links van het gebouw is er mogelijkheid om je fiets te stallen.

Auto parkeren
In Geertruidenberg kun je overal GRATIS parkeren.
Op de parkeerterreinen Haven 54 en Elisabethstraat 1 (recht tegenover de school) zijn meerdere parkeerplekken. Ook zijn er parkeerplekken aan beide zijden van de Venestraat en Markt. Rechts voor het gebouw is er één invalide parkeerplaats. Zie ook onderstaande afbeelding. De pijlen geven de looproute aan naar Jubilee.

Wij plaatsen regelmatig foto's van evenementen in de Jubilee Nieuwsflits en op de website. Heb je bezwaar tegen een geplaatste foto, neem dan contact met ons op via

Wil je de Nieuwsflits (wekelijkse nieuwsbrief) ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in.

Tik onderstaand woord over


[ Andere afbeelding ]

DEEL WORDEN
Voel jij je thuis bij Jubilee en is het jouw geestelijk (t)huis om te groeien in je nieuwe identiteit en te wandelen in jouw bestemming? Word dan deel van Jubilee en schrijf je in! Hiermee geef je aan dat je de missie, visie, waarden, geloofsbasis, identiteit en het leiderschap van Jubilee onderschrijft en respecteert. We nodigen je graag uit om een Meet & Greet bij te wonen om elkaar beter te leren te kennen.

Klik hier voor het inschrijfformulier

Meet & Greet
Tijdens deze gezellige avond vertellen we je meer over Jubilee en kun je kennis maken met het leiderschapsteam. Wanneer de eerst volgende Meet & Greet is, klik dan hier of kijk in onze agenda. Heb je verder nog vragen, opmerkingen of wil je je aanmelden voor de Meet & Greet, neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier.

Lifegroup
Na het invullen van het inschrijfformulier koppelen we je aan een lifegroup in jouw buurt. We moedigen je van harte aan om deze lifegroup te bezoeken; zo doe je snel nieuwe contacten op met andere gemeenteleden in jouw regio. We zijn kerk in het groot op zondag en kerk in het klein lokaal. Klik hier voor meer informatie over de lifegroups.


Voor alle andere vragen kun je onderstaand formulier invullen: 

Tik onderstaand woord over


[ Andere afbeelding ]