Lifegroups

Lifegroups

Samen groeien

We leven allemaal het leven, gevuld met hoogtepunten, dieptepunten, onoverwinnelijke momenten of periodes waar je je doorheen moet worstelen. Waar je leven zich op dit moment ook begeeft, we hebben elkaar altijd nodig! Wij mensen zijn aan elkaar gegeven tot sterkte, om in goede relatie met elkaar, een leven en samenleving neer te zetten die hemels is.

Een lifegroup is een prima plek om mensen in contact te brengen met elkaar en met God. Om elkaar op te bouwen, voor elkaar te bidden of soms gewoon een luisterend oor te zijn. Samen met elkaar Gods wil voor jouw leven te ontdekken. 

In onze Lifegroups hebben we een cultuur van liefde, respect, vrijheid, eerlijkheid en leergierigheid. Je mag zijn wie je bent, zodat je kunt groeien in wie je wilt zijn!
Het leggen van relaties met God en met elkaar staat centraal. 

Er zijn diverse Lifegroups actief, met nieuwe Lifegroups in het vooruitzicht. Ondanks dat de waarden hetzelfde zijn, heeft elke Lifegroup zijn eigen kleur. 

Ben je enthousiast geworden en wil je hieraan deelnemen? Je bent van harte welkom! Ben je op zoek naar een Lifegroup, maar weet je nog niet waar je je wilt aansluiten? Geen probleem, je bent vrij om meerdere Lifegroups te bezoeken. Kijk in de agenda voor de locaties en tijden. Voor meer informatie kun je mailen naar info@jubilee.nl. 

Lifegroup Mostheuvel Tilburg - Lifegroupleiders Jan en Annemieke Raes
Lifegroup Berkenrode Tilburg - Lifegroupleiders Gert-Jan en Margreet Ploegman
Lifegroup Oosterhout - Lifegroupleiders Theo en Sonja Fioole
Lifegroup Breda - Lifegroupleiders Alex en Wendy van der Linden
Lifegroup Dongen - Lifegroupleiders Bob en Martine Erkelens
Lifegroup voor vrouwen - Lifegroupleider Nadine van Rooij
Lifegroup De Langstraat Waalwijk - Lifegroupleiders Ake en Martine van Andel
Lifegroup Kingdom Business - Lifegroupleider Wilbur van der Bas
Lifegroup 'Be Courageous' (18-25 jaar) - Lifegroupleiders Jèthro en Johanna Zwets


We kijken naar je uit!