Menu

Lifegroups

Samen groeien

We leven allemaal het leven, gevuld met hoogtepunten, dieptepunten, onoverwinnelijke momenten of periodes waar je je doorheen moet worstelen. Waar je leven zich op dit moment ook begeeft, we hebben elkaar altijd nodig! Wij mensen zijn aan elkaar gegeven tot sterkte, om in goede relatie met elkaar, een leven en samenleving neer te zetten die hemels is.

"Ik houd van mensen. Het is geweldig om deel te zijn van Gods familie, mensen die God en hun naasten liefhebben. Echter, God benadrukt mij iedere keer dat er nog veel mensen zijn die Zijn hart en liefde nog niet hebben leren kennen. Ik heb ontdekt dat het heel belangrijk is om een plek te hebben waar je kunt leren over God, waar je je veilig voelt en waar je er voor elkaar kunt zijn. Jezus is gekomen zodat we leven zouden hebben en dat in overvloed. Laten we dit soort leven aangrijpen en naar ons toehalen. God is onze Bron en we zijn als mensen aan elkaar gegeven om dit prachtige geschenk, het leven zoals God bedoeld heeft, te gaan beleven."  Kyra Mourits - van Dam, teamleider Lifegroups

Een lifegroup is een prima plek om mensen in contact te brengen met elkaar en met God. Om elkaar op te bouwen, voor elkaar te bidden of soms gewoon een luisterend oor te zijn. Samen met elkaar Gods wil voor jouw leven te ontdekken. 

In onze Lifegroups hebben we een cultuur van liefde, respect, vrijheid, eerlijkheid en leergierigheid. Je mag zijn wie je bent, zodat je kunt groeien in wie je wilt zijn!
Het leggen van relaties met God en met elkaar staat centraal. 

Er zijn diverse Lifegroups actief, met nieuwe Lifegroups in het vooruitzicht. Ondanks dat de waarden hetzelfde zijn, heeft elke Lifegroup zijn eigen kleur. 

Wij geloven dat God ons gebruikt om mensen te laten beleven wat het leven met God inhoudt. God wil niets liever dan ieders leven vullen met Zijn liefde, kracht, vrede en blijdschap. Gods belofte in 1 Corinthiërs 14:26 is: Elke keer als jullie samenkomen hebben jullie allemaal iets van de Heer gekregen om met de andere mensen te delen. De één komt met een lied. Een ander legt iets uit over het woord. Weer een ander vertelt over iets dat God hem heeft laten zijn. En weer een ander spreekt in een taal van de Geest en legt uit wat hij zegt. Maar alles moet zo zijn dat anderen er iets aan hebben (Basisbijbel). Het maakt niet uit of je jong bekeerd bent of al langer. God geeft ons altijd iets om te delen. Ook al voelt datgene wat je deelt klein, jij bent belangrijk in een groep omdat God het zegt. 

Ben je enthousiast geworden en wil je hieraan deelnemen? Je bent van harte welkom! Ben je op zoek naar een Lifegroup, maar weet je nog niet waar je je wilt aansluiten? Geen probleem, je bent vrij om meerdere Lifegroups te bezoeken. Kijk in de agenda voor de locaties en tijden. Voor meer informatie kun je mailen naar info@jubilee.nl. 

Lifegroup Reeshof Tilburg - Lifegroupleiders Jan en Annemieke Raes & Gert-Jan en Margreet Ploegman
Lifegroup Oosterhout - Lifegroupleiders Theo en Sonja Fioole
Lifegroup Breda - Lifegroupleiders Marco en Kyra Mourits
Lifegroup Dongen - Lifegroupleiders Bob en Martine Erkelens
Lifegroup voor vrouwen - Lifegroupleider Nadine van Rooij
LifegroupDe Langstraat Waalwijk - Lifegroupleiders Ake en Martine van Andel
Lifegroup Kingdom Business - Lifegroupleider Wilbur van der Bas

We kijken naar je uit!