Menu

Brabant Ablaze

Brabant Ablaze 15, 16 en 17 juni 2018

Vanuit de River in Amsterdam worden er in alle 12 provincies Ablaze weekenden georganiseerd. Dit zijn weekenden in het teken van evangelisatie, gericht om de lokale kerken in vuur en vlam te zetten voor het evangelie en mensen praktisch te trainen in straatevangelisatie. Nu is Noord-Brabant aan de beurt, vanuit het Hanze College in Oosterhout. Het mooie is dat we hierin samenwerken met diverse plaatselijke kerken en bedieningen, waaronder Frontrunners, Levenskracht Tilburg en Focus op God. 

Door dit weekend zal je veel leren over evangelisatie en ervaren dat God iedereen hiervoor kan gebruiken. Evangelisatie is niet alleen iets voor een bekende prediker, evangelist of pastor, maar ook voor jou. In de avonddiensten op vrijdag, zaterdag en zondag zullen we samen met christenen van diverse gemeenten God aanbidden, Zijn tegenwoordigheid ervaren en prediking door Ben Kroeske horen, gericht op evangelisatie. 

We geloven in eenheid tussen de diverse gemeentes, mensen die geraakt worden door het evangelie op straat, een aangewakkerd vuur in onze harten en een blijvende impact. 

 

In de agenda vind je de tijden en locaties. 

 

Wees welkom en kom met verwachting!