Alpha Cursus

Alpha Cursus

Wil je ook het avontuur aangaan om te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt?

Geef je dan op voor de Alpha-cursus!

Hoe ziet een Alpha-avond eruit? We starten eerst gezellig samen met koffie/thee en wat lekkers. Vervolgens vertellen we meer over het thema van de avond. Na de introductie kijken we met elkaar naar een Alpha-video waarin het thema op heel begrijpelijke wijze wordt uitgelegd. Na iedere video praten we hier met elkaar over in de groep en is er ruimte voor al je vragen. Op sommige avonden zal er ook heerlijk gekookt worden. Daarnaast is er veel ruimte voor fellowship en gezelligheid!


Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. In Nederland gingen al zo’n 250.000 mensen je voor. Ben je jong of oud, gelovig of niet-gelovig; je bent van harte welkom.
 

“Vooral het samen zijn met al die mensen, van verschillende leeftijden, verschillende opvattingen, en verschillende achtergronden maakte de cursus voor mij zo bijzonder aangenaam. Er was altijd ruimte voor vragen, en we bespraken de meest uiteenlopende zaken met elkaar: Wie is nou eigenlijk Jezus? Waarom bidden? De Heilige geest, de Bijbel enzovoort. Mijn interesse in het Woord werd steeds groter. Ik keek er steeds meer naar uit om weer naar de cursus te mogen gaan.”  Joop Henskens, oud-deelnemer Alpha-cursus.

 

Cursus najaar 2019

In oktober start er weer een nieuwe Alpha-cursus. Het gaat om 10 avonden en 1 zaterdag waarop er ook een gezellige activiteit is.


De data en locatie zijn:        

Alpha-cursus Breda

Startdatum: woensdag 2 oktober

Einddatum: woensdag 18 december


Aanmelden

Wil je ook een keer de cursus volgen? Dan kun je jezelf aanmelden via alpha@jubilee.nl Aanmelden kan ook bij de informatietafel in de zondagsdienst van Jubilee. Voor de aanmelding ontvangen we graag je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Er is een beperkt aantal plaatsen, aanmelden is dus van belang.