Alpha Cursus

ALPHA-CURSUS

Wil je ook het avontuur aangaan om te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt? Doe dan ook mee aan een Alpha-cursus bij jou in de buurt.

Startdatum         Adres                  Woonplaats        Einddatum

Woe 2 oktober      Asterkraag 59        Breda                        18 december 2019

Voorjaar 2020       Wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Stuur een mail                                         naar alpha@jubilee.nl en we houden u op de hoogte!

Wil je meedoen? Geef je dan op door een mailtje te sturen naar alpha@jubilee.nl.  Je krijgt dan snel te horen of je mee kunt doen aan die cursus.

 Hoe ziet een Alpha-avond eruit?

We starten eerst gezellig samen met koffie/thee en wat lekkers. Vervolgens vertellen we meer over het thema van de avond. Na de introductie kijken we met elkaar naar een Alpha-video waarin het thema op heel begrijpelijke wijze wordt uitgelegd. Na iedere video praten we hier met elkaar over in de groep en is er ruimte voor al je vragen. Op sommige avonden zal er ook heerlijk gekookt worden. Daarnaast is er veel ruimte voor fellowship en gezelligheid!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. In Nederland gingen al zo’n 250.000 mensen je voor. Ben je jong of oud, gelovig of niet-gelovig; je bent van harte welkom!

Meer informatie vind je op alpha-cursus.nl. Neem eens een kijkje!

Wil je ook een keer de cursus volgen? Dan kun je jezelf dus aanmelden via alpha@jubilee.nl. Aanmelden kan ook bij de informatietafel in de zondagsdienst van Jubilee. Voor de aanmelding ontvangen we graag je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Er is een beperkt aantal plaatsen, aanmelden is dus van belang.

 “Vooral het samen zijn met al die mensen, van verschillende leeftijden, verschillende opvattingen, en verschillende achtergronden maakte de cursus voor mij zo bijzonder aangenaam. Er was altijd ruimte voor vragen, en we bespraken de meest uiteenlopende zaken met elkaar: Wie is nou eigenlijk Jezus? Waarom bidden? De Heilige geest, de Bijbel enzovoort. Mijn interesse in het Woord werd steeds groter. Ik keek er steeds meer naar uit om weer naar de cursus te mogen gaan.”  Joop Henskens, oud-deelnemer Alpha-cursus.